שערים חשמליים לעסק
כל מה שרציתם לדעת על סוגי השערים החשמליים לכל עסק הקיימים כיום, ואיזה שער מתאים לאיזה מקום.
יש סוגים רבים של שערים חשמליים, כאשר העיקריים הם: שערים הנעים על מסילה, שערים מרחפים (קונזוליים), שערי כנף הנפתחים לצדדים או למעלה למטה, ושערי הרמה. הבחירה בסוג השער תלויה גם בתקציב העומד לרשות הלקוח וגם במקום בו צריך את השער.
איזה שער מתאים לאיזה מקום?
כאשר מדובר בחניונים, מקובל לראות את שערי ההרמה המוכרים לכולם. שערים חשמליים אלו מופעלים בדרך כלל באמצעות לחיצה על כפתור, שלט רחוק או קורא אלקטרוני. עם זאת, לעתים רוצים לסגור את מתחם החנייה בצורה יותר הרמטית, כדי למנוע גם מעבר של הולכי רגל, ובמקרה כזה אפשר להתקין שער חשמלי על מסילה.
שערים חשמליים על מסילה מתאימים גם לכניסה לחנייה פרטית בבתים, ואפשר לשלוט בפתיחה ובסגירה שלהם במספר דרכים: דרך חיוג מהפלאפון, באמצעות שלט רחוק, כפתור או כרטיס אלקטרוני. בבתים מסוימים, כאשר המתחם המיועד לחנייה מקורה וסגור, אפשר להתקין גם שער חשמלי בצורת כנף הנפתח למעלה.
אם מעוניינים בשער לכניסה לחצר הביתית, רצוי להתקין דלת חשמלית או שער כנף. שערים אלו מגיעים במגוון סגנונות עיצוב ובצבעים שונים, ואפשר לשלב בין חומרי גלם כדי להגיע לתוצר הרצוי. שערים אלו מתאימים גם למשרדים, ארגונים ובתי עסקים, המעוניינים לשלוט בנכנסים והיוצאים מהמקום.
שערים חשמליים קונזוליים, הידועים גם כשערים מרחפים, הם שערים מתקדמים, המורכבים ללא מסילות בקרקע. השער נע באמצעות גלגלים ונראה כמרחף מעל האדמה, ומכאן שמו. שערים אלו מתאימים בעיקר בכניסה למתחמים גדולים, כמו שטח מפעל, וגם בבתים פרטיים.
חשוב לדעת ששערים חייבים לעמוד בתו תקן, ולכן יש להזמין את ייצור השערים והתקנתם מחברה מקצועית, אמינה ובעלת ניסיון.